Contact

Wij zijn het beste bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur op het telefoonnummer 043-3272457. Op maandag zijn wij niet bereikbaar en kunt u geen voicemail achterlaten. Indien wij op dinsdag t/m vrijdag niet kunnen opnemen, kunt u een voicemailbericht achterlaten. U wordt dan in de regel dezelfde werkdag teruggebeld. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@psychologenpraktijk-gulpen.nl.

Indien gewenst kunt u tevens een WhatsApp-bericht sturen naar: +31624743047

Let op: heeft u een verwijzing van uw huisarts gekregen? Bel dan ook altijd zelf om een afspraak te maken!

Het adres van de praktijk is: Landsraderweg 9, 6271 NT Gulpen. Tegenover het zwembad of bij de brandweer kunt u gratis parkeren.

Informatie voor verwijzers

U kunt mensen naar ons verwijzen door hen een verwijsbrief te geven met het verzoek om contact met ons op te nemen. Houd u hierbij a.u.b. wel rekening met de wachttijden en een eventuele aanmeldstop. Een format voor een verwijsbrief kunt u hier downloaden. Als u zelf een verwijsbrief opmaakt, let er dan op dat deze voldoet aan de door de NZa geformuleerde eisen. Ook kunt u naar ons doorverwijzen via ZorgDomein. Voor intercollegiaal overleg zijn wij op bovenstaand nummer bereikbaar.